Коли ви вилучаєте повідомлення в програмі Facebook Messenger, воно видаляється назавжди. Це дуже важливо для конфіденційності, але може стати проблемою, якщо ви видалите щось цінне помилково. Однак ви все одно зможете відновити ці повідомлення, використовуючи кілька обхідних шляхів. Ось кілька ідей, щоб спробувати повернути віддалені повідомлення.




